sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Totuus Herra Sandsista

Herra Sands on mystinen hahmo peleistä Starshine Legacy, Star Stable ja Star Stable Online. Hän ei ole ihminen, vaan olento ulkoavaruudesta. Hän päätyi Jorvikiin hyvin kauan sitten, kun avaruusalus, jossa muun muassa hän ja Garnok matkustivat, törmäsi maapalloon ja upposi mereen Jorvikin saaren välittömässä läheisyydessä. Näin ollen herra Sandsilla on ikää useita satoja vuosia.



Herra Sands omistaa yrityksen nimeltä Dark Core (ent. Deep Core), jonka tehtävänä on vapauttaa Garnok. Herra Sands onkin yksi Garnokin armeijan kenraaleista. Lisäksi hän tekee tiivistä yhteistyötä Dark Riders -ryhmän (pimeyden voimien vastine Sielunratsastajille) kanssa. 



Herra Sands on historian saatossa esiintynyt monella eri nimellä. Ilmeisesti Sangordha on hänen oikea nimensä. Kun herra Sands perusti Deep Coren, hän käytti nimeä Owen D. Sands. Työskennellessään kalastusaluksen kapteenina noin 1870-luvulla, hän esiintyi nimellä Mr Sandy



Vuonna 1964 nimeä John Sandman käyttänyt herra Sands avioitui Silvergladen paronittaren kanssa, ja he saivat yhteisen lapsen Thomas Moorland. Thomas meni naimisiin nyttemmin jo kuolleen Catherine Holdbrookin kanssa, ja he saivat pojan Justin Moorland. Herra Sands on siis Justinin isoisä.


1 kommentti:

  1. Lähteet: Jorvikipedia (http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Mr_Sands)
    Ja tuolla on yksi sana liikaa lihavoitu, mutta blogger ei taas toimi kunnolla eli tekstin muokkaaminen ei onnistu...mutta yritän korjata asian huomenna :)

    VastaaPoista