sunnuntai 9. marraskuuta 2014

SSO - pelaamisen aloittaminen

Ajattelin nyt tehdä teille mahdollisimman selkeät, kuvalliset ohjeet siitä, kuinka aloittaa pelaamaan Star Stable Onlinea. Kyseisestä pelistä olen siis aiemmin tehnyt jo esittelypostauksen, jonka pääset lukemaan tästä


1. Mene osoitteeseen http://www.starstable.com ja klikkaa vihreää 
Download Now! -painiketta. 

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, keksi itsellesi salasana sekä anna syntymäpäiväsi. Lopuksi muista laittaa rasti alla olevaan ruutuun hyväksyäksesi käyttöehdot.

3. Eteesi aukeaa seuraavanlainen ikkuna. 

4. Kun peli on latautunut selaimeesi, seuraa sivulla näkyviä ohjeita asentaaksesi pelin tietokoneeseesi. Tämän jälkeen voit pelata SSO:ta ilman selainta, tai sitten selaimen kautta (pinkki Play Now-painike), niin kuin minä teen nyt.

5. Kun pelin asennus on valmis, pääset luomaan omaa hahmoasi. Pystyt muokkaamaan hahmosi ulkonäköä (kasvot, hiukset, silmät, meikki) klikkailemalla nuolia.

6. Kun olet tyytyväinen hahmosi ulkonäköön, klikkaa Next-painiketta.

7. Seuraavaksi pääset valitsemaan hahmollesi nimen. Voit painaa Random-painiketta valitaksesi satunnaisen nimen, tai sitten päättää sen ihan itse yhdistelemällä vaihtoehtoja. Varaudu kuitenkin siihen, että haluamasi nimi on jo varattu, jolloin et voi valita sitä. Kun olet valmis, siirry seuraavaan kohtaan Next-painikkeen avulla.

8. Sitten on vuorossa hevosesi. Ensin valitset hevosellesi värin...


9. ...ja sitten nimen. Voit tässäkin käyttää Random-painiketta valitaksesi satunnaisen nimen, tai sitten tehdä haluamasilaisen yhdistelmän. 

10. Lopuksi eteesi avautuu tällainen ikkuna. Voit siis joko aloittaa alusta tai vahvistaa luomasi hahmon ja hevosen ja jatkaa peliin.

11. Sitten itse asiaan eli peliin. Pääset Jorvikiin klikkaamalla Play-painiketta tai tallin ovia. 
Klikkaamalla kuvassa näkyvää keltaista huutomerkkiä eteesi avautuu alla olevan kuvan mukainen esittely/ohjeistus, joka kannattaa lukaista läpi ennen peliin siirtymistä.



________________________________________________________________________

Jos teillä on kysyttävää, niin kysykää ihmeessä täällä tai Askissa. Ajattelin muuten tehdä tästä aiheesta toisenkin postauksen, jossa sitten vähän näyttäisin niiden tehtävien suorittamista ja esittelisin paikkoja jne. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti