lauantai 30. elokuuta 2014

"Do you think me handsome?" - The Moorland Boys

Näin aluksi pahoittelut pitkästä postaustauosta. Koulu vie tällä hetkellä yksinkertaisesti niin paljon aikaa, että ylimääräistä aikaa ei pahemmin jää. Ylioppilaskirjoitukset alkavat ensi viikon jälkeen ja jatkuvat syyskuun loppuun asti, joten blogi elää hiljaiseloa ainakin syyskuun ajan.

Huomasin tässä taannoin, että olin luvannut tehdä teille kyselyn jo aikoja sitten - mutta olinko tehnyt? En. No, nyt sitten päätin ryhdistäytyä ja tehdä tällaisen pienen postauksen - ja samalla sen kyselyn.

Kaikki Star Stable Onlinea pelaavat tuntevat varmasti Justin Moorlandin sekä Joshin. Josh on tietysti tuttu myös Starshine Legacyn pelaajille, mutta SSO:ssa hän siis vastaa lännenratsastuksesta Moorlandin tallilla. Justin Moorland taas on Moorlandin tallin omistajan, Thomas Moorlandin poika. Kaikkien tuntema herra Sands on Justinin isoisä.

Tämän postauksen ideana on toimia "prologina" tulevalle kyselylle, joka ilmestyy pian sivupalkkiin. Eli, kumpi on teidän mielestänne komeampi; Justin vai Josh? Äänestäkää, ja halutessanne perustelkaa mielipiteenne kommentoimalla tänne tai Askiin. Olkaapa hyvät :)


Klikkaa kuva suuremmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti